WORKSHOPS

WORKSHOPS

Ben je net met dansen begonnen of heb je al aardig wat dansuren gemaakt?
Er zijn leerzame workshops voor iedereen!

Ben je net met dansen begonnen of heb je al aardig wat dansuren gemaakt?
Er zijn leerzame workshops voor iedereen!

Workshops voor ieder​

In de workshop area, aan de rand van het park kun je leren dansen vanaf het allereerste begin. De workshops voor beginners, kids en senioren zijn gratis. Wil je graag meer leren en meedoen aan de verdiepingsworkshops? Dan heb je een upgraded ticket nodig.
 
Een upgraded ticket geeft toegang tot zes verdiepende workshops en is verkrijgbaar in de ticketshop voor slechts €25,-
Wil je weten welke workshops we allemaal aanbieden? Lees dan snel verder! Het complete programma vind je hier.

Beginners workshops

Heb je nog nooit je eerste danspassen gezet? Of kun je wel een opfrisser gebruiken?

De beginners workshops zijn gratis en toegankelijk voor iedereen!

Verdiepings workshops

Ben je toe aan het verdiepen van je dansskills? We hebben professionele docenten uitgenodigd om jou te helpen je skills naar een nieuw level te tillen. 

Met een Upgraded ticket kun je 6 fantastische verdiepende workshops bijwonen.

Kids & Senioren
workshops

Workshops Kids
Deze gratis workshops vinden plaats op de Shine Stage. Dans je met ons mee? 
 
Workshop senioren
Deze gratis workshop vindt zittend plaats op het senioren terras. 

Beginners

Altijd al salsa willen leren dansen? Of ben je nog helemaal niet bekend met deze partnerdans en lijkt het je leuk dit eens te proberen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. 

De docenten van El YoYo zorgen ervoor dat jij de basispassen leert kennen, zodat je de rest van de dag lekker de dansvloer op kunt!

Altijd al bachata willen leren dansen? Of ben je nog helemaal niet bekend met deze partnerdans en lijkt het je leuk dit eens te proberen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. 

Fransisco en Xiomara zorgen ervoor dat jij de basispassen leert kennen, zodat je de rest van de dag lekker de dansvloer op kunt!

Verdiepend

It’s time to spice up your Dominican bachata! Deze workshop is volledig gewijd aan footwork! Linda komt speciaal naar Nederland om aan jou haar kennis over te dragen van timing, toffe nieuwe combinaties en verschillende manieren om footwork in te zetten. Zodat jij nog meer een kunt worden met de muziek.

Een ding is zeker, je bent nooit uitgeleerd als salsa danser. En aandacht voor een sterk fundament mag daarbij niet ontbreken.

Met meer dan 25 jaar danservaring zit de fundering bij Patrick erin gebakken. Tijdens deze workshop deel hij zijn geheimen, zodat je nog meer in verbinding leert dansen. Deze workshop is geschikt voor zowel on1 als on2 dansers.

Aan de basis van een goede salsadanser ligt kennis over de muziek waarop gedanst wordt. Hoe is de muziek opgebouwd, de rol van de verschillende instrumenten, diverse ritmes en breaks. Er is zo veel diepgang!

Waly laat je tijdens deze interactieve workshop kennismaken met de basis percussie-instrumenten van salsa (Conga, Guiro, Maracas en Cowbell).

Ga met Rodolfo & Kai mee op ontdekkingsreis in de wereld van Mambo On2. Een prachtige stijl die zijn oorsprong heeft in New York City, Puerto Rico en Cuba.

Deze workshop helpt je bij de praktische overgang van Salsa On1 naar Mambo On2, waarbij de nadruk ligt op de belangrijkste muzikale elementen en de basispassen. Deze workshop is ideaal voor iedereen met Salsa-ervaring, in welke stijl dan ook.

Dans je als volger en wil je meer leren over styling? Dan is de workshop van Anne Elise eentje om niet te missen. 

Leer hoe je jouw lichaam elegant kunt laten meebewegen tijdens het dansen, en ontdek meer over bodymovement en styling.

Ben jij al een ervaren bachatadanser en wil je verdiepen in bachata sensual, dan is dit jouw workshop!

Sakis en Marta gaan met je aan de slag om jouw musicaliteit, bodymovement en styling naar een hoger niveau te tillen.

Kids & Senioren

Welke instrumenten ken jij allemaal? En heb je zelf al eens muziek gemaakt? Misschien heb je al eens ervaren dat je heel blij en vrolijk kunt worden als je een muziekinstrument bespeelt.

Waly neemt verschillende instrumenten mee en gaat samen met jou ontdekken hoe deze klinken en hoe je ze bespeelt. Het tofste van alles? Je mag tijdens deze workshop lekker meedoen!

Salsa is voor iedereen! In deze workshop leert Anne Elise je de basispassen, zodat je daarna de hele dag lekker mee kunt dansen bij de Striktly Salsa Stage!

Zet samen met Gina jouw eerste pasjes op de dansvloer. Samen gaan jullie lekker bewegen en vooral veel plezier maken. Dans je mee? 

< partner van >